Transportsäljare

Vi är glada att meddela att Henrik Nilsson kommer tillbaka till oss som transportsäljare. Henrik har de senaste sex åren varit på NCC, men kommer nu tillbaka till transportbranschen. Henrik arbetade som säljare och transportledare hos oss under perioden 2006 – 2015 och blir en fin resurs i vårt LBC team. Henrik Nilsson börjar sin anställning hos oss den 22 mars.

Henrik:Det skall bli roligt och utmanande att börja på Lastbilcentralen igen, en arbetsplats som jag trivdes mycket bra på. Kommer tillbaka efter några år från kundsidan med ny erfarenhet som jag hoppas kan vara till glädje för LBC.”

ISO revision

Vi har i veckan haft revision av vårt miljö- & kvalitetssystem. Revisionen genomfördes av RISE Research Institutes of Sweden (Tidigare SP), resultatet var utmärkt och vi är stolta över att i år varit certifierade i hela 20 år.

 

 

Vi stödjer Barncancerfonden

Barncancerfonden är en organisation med visionen att utrota barncancer. Barncancerfonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige och arbetar dessutom för att de barn och ungdomar som drabbats av cancer ska få den vård och det stöd de behöver.

Vi har varit #barnsupporter och stöttat #Barncancerfondon sedan år 2014 – det är vi stolta över!