Transportsäljare

Uddevalla Lastbilcentral söker ny medarbetare

Sedan starten 1955 har Uddevalla Lastbilcentral utvecklats till ett av de ledande transportföretagen i Uddevallaregionen.

Uddevalla Lastbilcentral utför alla typer av transporter och vi kan erbjuda ett brett utbud av anläggningstransporter, distribution, kranbilar, maskintjänster, renhållning- & miljötransporter och tungtransporter. Våra transportuppdrag är främst inom Bohuslän, men vi har även uppdrag i övriga Västra Götaland och andra delar av Sverige. Specialtransporter över hela Skandinavien, liksom uppdrag i Europa.

Vår vision är att vi skall med lokal förankring, personligt engagemang och hög flexibilitet, i samarbete med våra kunder och delägare, bygga och leverera unika och effektiva transport, logistik-, entreprenad- och maskintjänster.

Transportsäljare

Vi söker dig med erfarenhet från transportbranschen med god lokalkännedom, som är driven person med stort affärsmannaskap. Erfarenhet från anläggnings- eller entreprenadbranschen är ett krav. Viktigt är att du brinner för försäljning och har ett genuint intresse för att hitta och skapa affärer ute i marknaden. Detta gör du på ett affärsmässigt och förtroendegivande sätt med ett stort personligt engagemang. Du är en självständig person som också trivs att arbeta i grupp.

Du ansvarar för försäljning av transporter och maskintjänster. Arbetet är varierat med såväl dagliga kundkontakter i telefon och med fysiska möten. Som transportsäljare bidrar du också med utveckling av vår försäljningsverksamhet, du uppsöker nya kunder, underhåller befintliga och skapar långsiktiga kundrelationer. Du förhandlar, tecknar avtal, skriver offerter och följer upp pågående uppdrag.

Du har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. Du är strukturerad, målmedveten och har god planeringsförmåga och tummar aldrig på din tydlighet och din återkoppling till kund. Körkort är en förutsättning och har du dessutom högre behörigheter samt maskinförarbevis är det meriterande.

Ansökan

Sänd din ansökan med CV till jobbsok@uddevallalbc.se senast 2021-03-05.

Uddevalla 2021-02-17