TRANSPORTLEDARE – SÖKES

Vi expanderar och behöver utöka vår personalstyrka med ytterligare en transportledare. Som Transportledare hos oss på Uddevalla Lastbilcentral har du som uppgift säkerställa att våra kunders leveranser samtidigt som du optimerar beläggningen på våra fordon.

Ditt ansvarsområde sträcker sig över alla steg gentemot kund – från bokning, planering, genomförande till uppföljning och kundservice. Du förväntas också att aktivt medverka i förbättringsarbetet – både internt och tillsammans med kund och åkare.

Som transportledare bidrar du också med utveckling av vår försäljningsverksamhet, du uppsöker nya kunder, underhåller befintliga och skapar långsiktiga kundrelationer.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som har erfarenhet av transport- & anläggningsbranschen. Viktigast är att du brinner för uppgiften och har ett genuint intresse för att hitta och skapa bra transportlösningar åt kunden. Du har kunden i fokus och trivs med att skapa kontakter och nätverk, både inom och utanför organisationen. I din roll är van vid självständigt arbete men fungerar också bra i grupp då du är mån om dina lagspelare. Du är en person som ställer höga krav och som drivs av att lösa utmaningar. Din förmåga att se verksamheters behov och utmaningar, ge service/support, arbeta strukturerat och tillhandahålla hållbara lösningar är stor.

Som transportledare står du inför flera utmaningar – det kan stundtals vara ett högt tempo och det krävs att du är noggrann, stresstålig och att kan hantera flera parallella uppdrag samtidigt. Det är viktigt att du kan ta egna beslut under stress och att du har förmåga att prioritera rätt även när tempot stundtals är högt. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt har goda IT-kunskaper. B-körkort är ett krav.

ANSÖKAN
Sista ansökningsdag: 2018-05-31.
Skicka din ansökan med CV till: jobbsok@uddevallalbc.se

Frågor om tjänsten:
Kontakta personalansvarig Lena Hansson 0522-62 60 98 (Dagtid 08.00 – 16.30)

Sokes_transportledare_homepage